IZLETI NA SITONIJI

ISTORIJSKI IZLET – Obilazak Svete Gore

Ovo je sigurno najatraktivniji izlet u ponudi. Celodnevni izlet gde možete doživeti fascinantni kontakt sa Svetom Gorom, a ujedno uživati u krstarenju brodom. Kako je za posetu Svetoj Gori potrebna specijalna dozvola, a ženama je zabranjen ulaz, i tako već hiljadama godina, brodom možemo proći pored divnih obala Svete Gore i videti nekoliko od ukupno dvadeset manastira, koliko ih danas ima aktivnih. Deo dana provešćemo u mestu Uranopolis – nebeski grad, gde možete ručati i iskoristiti deo vremena za kupanje i sunčanje.
Sveta Gora

Cena: 28 EUR-a

ISTORIJSKI IZLET – Obilazak Meteora

Još jedan dragulj Grčke je, sigurno, manastir Meteore, smešten na visokoj steni u blizini grada Kalambaka. Tu možete videti impresivne ikone i freske iz vizantijskog perioda.
Meteori

Cena: 39 EUR-a

ISTORIJSKI IZLET – Obilazak Soluna

Drugi po veličini grad u Grčkoj, nudi vam mnoštvo vizantijskih crkvi, Belu tvrđavu, slikovitu otvorenu pijacu i mnoštvo otmenih radnji.
Solun

Cena: 25 EUR-a

ZABAVNI IZLET – Robinzon/plava laguna

Nezaboravan izlet posle koga možete reći da niste izgubili nijedan dan od plaže i sunca, a da ste se sjajno proveli, kupali na divnim plažama i otvorenom moru. Ručak na plaži, riba i suvlaki na roštilju i grčka salata uz obilje grčkog vina u prelepim bojama zalaska sunca. Na povratku u Sarti zajedno ćemo na brodu zaigrati sirtaki.
Robinzon

Cena: 33 EUR-a

ZABAVNI IZLET – Zaliv Toroneos

Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju i ugodnom krstarenju po plažama i uvalama zaliva Toroneos. Iskusan kapetan će Vas prevesti do poluostrva Kasandra, u mesto Pefkohori, gde možete posetiti lokalne radnje, a ukusan ručak i grčko vino biće posluženo na brodu.
Toroneos

Cena: 31 EUR-a

ZABAVNO-ADRENALINSKI IZLET – Waterland – vodeni svet

Najveći vodeni zabavni park u Evropi se nalazi u neposrednoj blizini Soluna. Plivanje i uživanje za mlade i manje mlade.
Waterland

Cena: 32 EUR-a

ADRENALINSKI IZLET – Ronjenje

Ronjenje

Ribarenje

Možete provesti jedan dan svog života kao ribar, odnosno ribarski pomoćnik. Ceo dan provešćete pomažući lokalnom ribaru u njegovom svakodnevnom poslu, a ono što ulovite, odnećete kući kao svoju večeru.

Cena: 19 EUR-a

Za sve izlete važi:
Deca do 6 godina: besplatno
Deca od 6 do 12 godina imaju popust 25-50%

POZOVITE NAS
036/337-680
036/337-681
036/337-682
POPUSTI ZA UPLATE U CELOSTI
PLAĆANJE NA RATE
  • PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE
  • ČEKOVIMA

Budimo u kontaktu

036/337.680

036/337.681

036/337.682

036/337.682
Sajt turističke agencije S TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!