Putno osiguranje

logo Savetujemo da sebe i svoje najmilije osigurate pre putovanja!
DDOR Novi Sad, u saradnji sa međunarodnom asistentskom kompanijom “Europ Assistance” brine o Vašoj sigurnosti na putu, a Centar za pomoć “Europ Assistance” garantuje Vam pružanje brze i stručne asistencije, 24 h dnevno, bilo gde u svetu.

PAKET PUTNOG OSIGURANJA

Bez razlike da li ste poslovan čovek, turista ili avanturista, da li ste na tom putu sami ili u društvu, putovaćete sigurno. Bićete zaštićeni vi i vaši saputnici, lica koja nehotice povredite, pa čak i vaš prtljag. Ako iznenada otkažete put zbog nepredviđenih okolnosti, biće vam vraćen skoro ceo iznos uložen u aranžman.
Slobodno otkrivajte nova tržišta, partnere, destinacije i nova iskustva. A mi ćemo pokriti sve rizike na tom putovanju. Paket putnog osiguranja DDOR Novi Sad učiniće da ništa ne pokvari vaš plan, užitak ili opuštanje.
DDOR Novi Sad je jedina osiguravajuća kuća u Srbiji koja Vas osigurava u saradnji sa svetski priznatom asistentskom kućom MONDIAL ASSISTANCE, koja pokriva 4% svetske populacije sa stručnim intervencijama na svake dve sekunde.

Ovlašćeni partner:

S TRAVEL DOO, Cara Dušana 33, 36000 Kraljevo

T:  036/337.680337.681 

E: info@stravel.co.rs