ZIMOVANJE 2018/19

Images Gallery: No images found


POZOVITE NAS
036/337-680
036/337-681
036/337-682
POPUSTI ZA UPLATE U CELOSTI
PLAĆANJE NA RATE
PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE
ČEKOVIMA

BANSKO 2018/2019 (Autobus)

BANSKO (BUGARSKA) 2018/19 FIRST MINUTE DO 20.12.2018.
Zima - paket od 7noćenja /8 dana
  • Moguća je rezervacija individualnih terimina, van ponuđenih, a prema željama putnika.

Hotel ANELI ***

www.hotel-aneli.com

Nalazi se u blizini centra mesta, oko 2 km od početne stanice gondole. Raspolaže tavernom, lobby barom i wi-fi. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (koji je predviđen isključivo za smeštaj deteta uzrasta do 11,99 godina), ili trokrevetne (u koje se mogu smestiti isključivo tri punoplatežne osobe)  sa TWC-om opremljene TV-om, telefonom, fenom i mini barom. Usluga: . Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto/ samoposluživanje) ili polupansion (doručak – švedski sto/ samoposluživanje i večera – meni). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu . U cenu je uključeno : korišćenje wi-fi na recepciji. Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli i deca od 2 do 12 godina – 47€ .

Hotel DUMANOV ***

www.dumanov.com

Hotel izgrađen u tradicionalnom banskom stilu po modernim standardima. Nalazi se na oko 200 m od početne stanice gondole i na oko 1 km od centra mesta. Raspolaže popularnom tavernom, lobby barom, spa centrom, skijašnicom, wi-fi i parkingom. Sobe su standardne  dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, mini barom. Usluga: najam ili noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera – švedski sto/ samoposluživanje ili  meni u zavisnosti od popunjenosti hotela).U cenu je uključeno : korišćenje fitnessa , saune i đakuzija

Hotel ICEBERG ***

www.hotelicebergbansko.com

Nalazi se na oko 850 m od početne stanice gondole, i isto toliko od centra mesta. Raspolaže restoranom, lobby barom, mehanom, sefom na recepciji (dodatno se plaća), wi-fi internetom kod recepcije, bilijarom, Wellnes centrom, jacuzzijem, fitnesom, masažom, bazenom sa dečijom sekcijom, parkingom i skijasnicom. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, telefonom, fenom i mini barom. Large sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa jednim ili dva  pomoćna ležaja (sofa na razvlačenje) sa TWC-om i balkonom, opremljene kao i standardne sobe (maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 11,99 godina ili 4 odrasle osobe). Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto/ samoposluživanje) ili polupansion (doručak- švedski sto/ samoposluživanje, večera- švedski sto/ samoposluživanje ili meni ). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu . U cenu je uključeno : korišćenje  bazena, đakuzija, wi-fi na recepciji i skijašnice. Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 60 € , Deca od 2 do 12 godina – 25 €.

Hotel JIK ***

www.hotel-jik.linis.org

Ovaj privatni pansion se nalazi oko 500 m udaljen od početne stanice gondola. Raspolaže nacionalnim restoranom, barom, wi-fi internetom, sefom na recepciji (dodatno se plaća), saunom, parnim kupatilom, skijašnicom i parkingom. Standardne sobe su isključivo dvokrevetne sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, i friziderom. Family sobe su trokrevetne ili trokrevetne sa pomoćnim ležajem,  za minimum tri punoplatezne osobe, opremljene kao i standardne. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto/ samoposluživanje) Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom. U cenu je uključeno : parno kupatilo , sauna i wi-fi na recepciji.

Hotel MURA ***

www.balkanholidays.eu.com

Hotel se nalazi  u blizini centra mesta i oko 1.5 km udaljen od početne stanice gondole. Raspolaže restoranom, loby barom, spa centrom, sefovima na recepciji (dodatno se plaća), skijašnicom, wi-fi na recepciji i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, fenom i balkonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto/ samoposluživanje). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu.  U cenu je uključeno : korišćenje đakuzija, parnog kupatila i relax sobe. Obavezna doplata za Božićnu večeru (25.12.2018): Odrasli – 35 € , Deca od 2 do 12 godina – 17.5€. Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 85 € , Deca od 2 do 12 godina – 42.5€ .

Hotel OLYMP ***

hotel-olymp.net/en/

Nalazi se na ulazu u Bansko, na oko 2 km od početne stanice gondole i oko 600 m od centra mesta. Raspolaže: restoranom, sefom na recepciji (dodatno se plaća), wi-fi internetom na recepciji, jakuzzijem, fitnessom, saunom, masažom, stonim tenisom i parkingom. Standardne sobe su dvokrevetne bez mogućnosti pomoćnog ležaja sa TWC-om, opremljene TV-om i mini barom. Lux sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnom ležajem  opremljene kao i standardne sobe. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto/ samoposluživanje ili meni) ili polupansion (doručak i večera – švedski sto/ samoposluživanje ili meni). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu. U cenu je uključeno : korišćenje đakuzija, fitnessa i saune. Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 40 € , deca od 5 do 13 godina – 17 €.

Pansion VIEN ***

www.vien.bansko.org

Ovaj privatni pansion se nalazi na oko 5 minuta hoda od stanice žičare. Raspolaže tavernom, saunom i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem  sa TWC-om, TV-om i balkonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto/ samoposluživanje) ili polupansion (doručak – švedski sto/ samoposluživanje ili meni, večera – meni). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom  koji se dodatno naplaćuje na licu mesta  1 eur po pravcu za odrasle i decu. U cenu je uključeno : parking  i wi-fi na recepciji.

Hotel BANSKO ****

www.bulgariaski.com/bansko/bansko.shtml

Nalazi se oko 500 m udaljen od centra grada  i na oko 1.5 km od početne stanice gondole. Raspolaže restoranom,  lobby barom, bazenom, saunom, masažom, fitnesom, wi-fi na recepciji, sefovima na recepciji (dodatno se plaća), skijasnicom i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, opremljene TV-om, telefonom i mini barom. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto/samoposluživanje). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu. U cenu je uključeno : korišćenje bazena, fitnessa i saune. Obavezna doplata za Božićnu večeru 25.12.2018 : Odrasli – 30 , Deca od 2 do 12 godina – 15€ . Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 70 , Deca od 2 do 12 godina – 35€ .

Hotel BANSKO Spa & Holidays ****

www.banskospa.net

Nalazi se u novom delu Banskog, oko 1,5 km udaljen od centra grada i na oko 1,2 km od početne stanice gondole. Raspolaže restoranom, tavernom, lobby barom, bazenom, spa centrom, sefovima na recepciji (dodatno se plaća), skijašnicom i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa jednim ili dva  pomoćna ležaja (sofa na razvlačenje) za maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 13,99 godina ili 3 odrasle osobe, sa TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom, sefom (dodatno se plaća), i fenom. Apartmani su za minimum 2 punoplatežne osobe, a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 13,99 godina ili 4 odrasle osobe i sastoje se od spavaće sobe sa dva osnovna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje koja može da se koristi kao jedan ili dva pomoćna ležaja, opremljeni TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom, sefom (dodatno se plaća) i fenom. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto/samoposluživanje ili meni). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu.  U cenu je uključeno : korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, relax zone, fitnessa i  parkinga. Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 75 , Deca od 4 do 14 godina – 37,5€.

Hotel BELVEDERE HOLIDAY CLUB ****

www.belvederebansko.com/

Sastoji se od glavne zgrade i dve anex zgrade. Nalazi se na  na oko 500 m od početne stanice gondole. Raspolaže restoranom, lobby barom, bazen jacuzzijem, saunom, fitnesom, parnim kupatilom, wi-fi na recepciji, sefovima na recepciji (dodatno se plaća), skijašnicom i parkingom.  Apartmani A/2 su za minimum 2 punoplatežne osobe a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece ili 4 odrasle osobe i sastoje se od spavaće sobe sa dva osnovna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje koja može da se koristi kao jedan ili dva pomoćna ležaja, sa TWC-om, TV-om, telefon, fenom, balkonom  i mini kuhinjom sa friziderom. Apartmani A/4 – su za minimum 4 punoplatežne osobe a maksimum četiri odrasle osobe i dvoje dece ili šest odraslih osoba i sastoje se od dve spavaće sobe sa po dva osnovna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje koja može da se koristi kao jedan ili dva pomoćna ležaja  opremljeni kao A/2. Usluga: Polupansion   (doručak i vecera – švedski sto/samoposluživanje). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu. U cenu je uključeno korišćenje bazena, fitnessa, saune, đakuzija,  parnog kupatila, skijašnice, wi-fi  na recepciji i parkinga. Postoji mogućnost doplate za svečanu Novogodišnju večeru koja nije obavezna : Odrasli – 70 , Deca od 2 do 12 godina – 35€ .

Hotel EMERALD ****

www.spahotelemerald.com

Nalazi se oko 50 m od gondole,preko puta hotela Kempinski na oko 1 km od starog  grada Bansko. Sastoji od dva bloka koji su povezani hodnikom. Raspolaže restoranom,  lobby barom, bazenom, saunom,  wi-fi na recepciji, sefovima na recepciji (dodatno se plaća), skijašnicom i parkingom. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, opremljene TV-om, fenom, telefonom i mini barom. Family sobe za minimum 3 punoplatežne osobe a maksimum za tri odrasle osobe i jedno dete ili 4 odrasle osobe i sastoje se iz dve spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva normalna kreveta koje su izmedju povezana vratima opremljenje kao i standardne sobe .  Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto/samoposluživanje. U cenu je uključeno : korišćenje bazena, fitnessa , parnog kupatila i saune. Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 60 , Deca od 2 do 13 godina – 40€ .

Hotel EVELINA PALACE ****

www.evelinapalace.eu/en

Nalazi se na  na oko 1,5 km od početne stanice gondole, u blizini centra mesta. Raspolaže restoranom, lobby barom, zatvorenim bazenom, spa centrom, sefovima na recepciji (dodatno se plaća), wi-fi na recepciji, skijašnicom i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa jednim pomocnim lezajem, sa TWC-om, TV-om, telefonom, balkonom, mini barom i fenom. Studiji  su dvokrevetni ili dvokrevetni sa jednim ili dva  pomoćna ležaja (sofa na razvlačenje) za minimum dve punoplatežnene osobe a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 13,99 godina ili 4 odrasle osobe,  sa TWC-om, TV-om, telefonom, balkonom, mini barom i fenom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto/samoposluživanje) ili polupansion  (doručak – švedski sto /samoposluživanje i večera – švedski sto /samoposluživanje ili meni). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu. U cenu je uključeno korišćenje bazena, fitnessa, saune i wi-fi na recepciji . Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 70 € , Deca od 4 do 14 godina – 35 €.

Hotel GARDENIA ****

www.parkhotelgardenia.com

Nalazi se u centru grada i na oko 2 km od početne stanice gondole. Raspolaže restoranom, lobby barom, Kukeri mehanom, bazenom, jacuzzijem, saunom, parnim kupatilom, fitnessom, masažom, solarijumom, internet konekcijom, skijašnicom i parkingom (dodatno se plaća). Standard sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem  sa TWC-om, TV-om, mini barom, sefom (posebno se plaća) i telefonom. Economy sobe su manje kvadrature, isključivo dvokrevetne  opremljene kao i standarne. Lux sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa jednim ili  dva pomoćna ležaja (sofa na razvlacenje) za minimum dve punoplatežnene osobe a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 13,99 godina ili 4 odrasle osobe) sa TWC-om, TV-om, mini barom, sefom (posebno se plaća) i telefonom. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto/samoposluživanje ili meni). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu. U cenu je uključeno : korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, wi-fi na recepciji i skijašnice. Obavezna doplata za Božićnu večeru 25.12.2018: Odrasli – 30 , Deca od 3 do 12 godina – 15€ . Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 66,5 , Deca od 3 do 12 godina – 66,5€ .

Hotel PIRIN ****

www.bulgariaski.com/bansko/hotel_pirin.shtml

Nalazi se u samom centru grada u blizini gradskog parka i  na oko 2 km od početne stanice gondole. Raspolaže restoranom, lobby barom, bazenom, saunom, parnim kupatilom, masažom, fitnesom, stonim tenisom, bilijarom, sefovima na recepciji (dodatno se plaća), skijasnicom i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem,  sa TWC-om, TV-om, telefonom i mini barom. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto/samoposluživanje). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu. U cenu je ukljuceno : korišćenje bazena, fitnessa i saune. Obavezna doplata za Božićnu večeru 25.12.2018 : Odrasli – 30 , Deca od 2 do 12 godina – 15€ . Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 70 , Deca od 2 do 12 godina – 35€ .

Hotel RIVERSIDE ****

riversidehotelbansko.com/

Nalazi se oko 400 m početne stanice gondole nedaleko od centra grada Bansko. Raspolaže restoranom,  lobby barom, bazenom, saunom,  fitnesom, wi-fi na recepciji, sefovima na recepciji (dodatno se plaća), skijašnicom i parkingom. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, opremljene TV-om, fenom, telefonom i mini barom. Family sobe – su dvokrevetne ili dvokrevetne sa jednim ili dva  pomoćna ležaja (sofa na razvlačenje) za minimum dve punoplatežnene osobe a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 11,99 godina ili 4 odrasle osobe, opremljene kao i standardne sobe Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto/ samoposluživanje ili meni) ili polupansion (doručak – švedski sto/ samoposluživanje ili meni i večera – meni). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu. U cenu je uključeno : korišćenje bazena, parnog kupatila i saune. http://riversidehotelbansko.com/. Obavezna doplata za Božićnu večeru 25.12.2018: Odrasli – 30 , Deca od 3 do 12 godina – 15€ . Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 65 , Deca od 3 do 12 godina – 30€ .

Hotel ST.IVAN RILSKI ****

www.saintivanrilski.com

Sastoji iz više smeštajnih objekata i nalazi se na oko 2 km od početne stanice gondole. Raspolaže  restoranom, lobby barom, tavernom, sefom na recepciji (dodatno se plaća), prodavnicom suvenira,  internet konekcijom, bazenom, fitnesom, saunom, parnim kupatilom, relax sobom , parkingom (dodatno se plaća), i skijasnicom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, balkonom i mini barom. Apartmani A/2 su za minimum 2 punoplatežne osobe a maksimum za dve odrasle osobe i dvoje dece ili 3 odrasle osobe i sastoje se od spavaće sobe sa dva osnovna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje koja može da se koristi kao jedan ili dva pomoćna ležaja, opremljeni kao i sobe. Usluga : Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto/samoposluživanje ili meni) ili polupansion  (doručak i večera – švedski sto/samoposluživanje ili meni). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu. U cenu je ukljuceno : korišćenje bazena, saune, fitnesa i parnog kupatila. Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 82 , Deca od 6 do 12 godina – 41€.

Hotel STRAZHITE ****

Nalazi se oko 200 m od početne stanice gondole. Raspolaže restoranom, lobby barom, sefom na recepciji (dodatno se plaća), bazenom, saunom, parnim kupatilom, fitnesom, masažom, stonim tenisom, kuglanom, bilijarom, wi-fi kod recepcije, skijašnicom i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, opremljene TV-om, fenom, telefonom i mini barom. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto/samoposluživanje). Do gondole je obezbeđen transfer shuttle busom koji je uključen u cenu. U cenu je ukljuceno : korišćenje bazena, fitnessa, saune i parnog kupatila. Obavezna doplata za Božićnu večeru 25.12.2018 : Odrasli – 30 , Deca od 2 do 12 godina – 15€ . Obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru : Odrasli – 70 , Deca od 2 do 12 godina – 35€

JAHORINA 2018/2019 (Sopstveni prevoz)

JAHORINA PAKET 2018/19
Zima - paket od 7noćenja /8 dana
  • Moguća je rezervacija individualnih terimina, van ponuđenih, a prema željama putnika.

Privatni smeštaj Avlijas

www.jahorinaonline.com

Nalazi se na oko 10 m od skijaške staze i sastoji se od 2 apartmana i 2 studia. Opis apartmana: Apartman I: sastoji se iz tri prostorije (u dnevnoj sobi nalazi se trosed na razvlačenje, u prvoj spavaćoj sobi – 1 ležaj + krevet na sprat, a u drugoj sobi – 2 ležaja). Apartman je opremljen TWC-om, TV-om, mini čajna kuhinja za pripremu lakih obroka. Apartman je pogodan za smeštaj  do 7 osoba. Apartman II: Sastoji se iz dve prostorije (u dnevnoj sobi nalaze se dva kauča na razvlačenje, a u spavaćoj sobi francuski ležaj i jedan osnovni ležaj). Apartman je opremljen sa TWC-om, TV-om i mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka. Apartman je pogodan za smeštaj do 5 osoba.Studiji III i IV: Nalaze se u potkrovlju i sastoje se od po tri ležaja. Studijii su opremljeni  TWC-om, TV-om i mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka.

Pansion Pahuljica

Nalazi se na Poljicama, na nadmorskoj visini od 1.550 metara i udaljen je samo 50 metara od žičara. Pansion Pahuljica predstavlja idealno mesto za odmor kako pravih zaljubljenika u zimske sportove tako i rekreativaca i porodica sa decom (Baby lift udaljen manje od 100m od pansiona). Sobe su raspoređenena tri sprata. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom i televizor. U sastavu objekta je restoran, dečija igraonica, skijašnica i parking.

Privatni smeštaj Pansion Lucic

www.pansionlucic.com/

Pansion se nalazi u Poljicama, na 1347 metara nadmorske visine, jednom od najlepših delova Jahorine, na 300 metara udaljenosti od ski staze. Objekat ima recepciju, restoran, skijašnicu. Svaka soba u pansionu je opremljena kupatilom i TV-om. Grejanje je centralno. U pojedinim sobama se nalaze pomoćni kreveti na sprat, za decu i odrasle osobe. Usluga je na bazi polupansiona, a po želji je moguće naručiti i jela iz a la carte menija u restoranu pansiona.

Privatni smeštaj Pansion Stanisic

www.stanisic-pale.com

Nalazi se na 1.620 m nadmorske visine u vikend naselju Šator, na oko 200 m od ski staze i šestoseda Poljice. Sve sobe su dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem ili trokrevetne, opremljene TWC-om i TV-om. Apartman se sastoji od dnevne sobe sa trosedom na razvlačenje i spavaće sobe (francuski i singl ležaj), opremljen je TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka sa trpezarijom. U sklopu objekta se nalazi skijašnica za ski opremu i restoran. Usluga: polupansion /doručak i večera- meni/ za goste koji su smešteni u sobama, dok se apartman može izdavati na bazi najma ili polupansiona. Ispred vile je obezbeđen javni parking uz doplatu.

– Mogućnost doplate za polupansion u apartmanu iznosi 15 eur po osobi, dnevno i plaća se na licu mesta.

Privatni smeštaj Pansion Winter

www.pansionwinter.com

Smešten je u vikend naselju Šator, nalazi se na oko 150m od ski staze Poljice. Svaka soba u objektu ima kupatilo i TV. Apartmani se sastoje iz jedne, dve ili tri spavaće sobe, kupatila i dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom i garniturom za sedenje, koja se po potrebi razvlači. Grejanje je centralno. U pansionskom delu objekta nalazi se restoran i kamin sala. Wellness&spa deo se sastoji od hidromasažne kade, finske saune, tople anatomske klupe i sobe za masažu.

– Korišćenje wellness&spa (finska sauna, hidromasažni bazen, topla anatomska klupa) u trajanju od 90 min iznosi 10 eur.

– Doplata za polupansion iznosi 10 eur po osobi po danu, za apartmane i plaća se na licu mesta.

Hotel Rajska dolina **

www.rajskadolina.com

Arhitektura objekta prilagođena je okolnom ambijentu, što ga čini posebno interesantnim i privlačnim. Sve sobe su dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem ili trokrevetne, opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. U sklopu hotela nalazi se diskoteka, šah-sala, TV sala, sala za sastanke, teretana i sportski tereni. U neposrednoj blizini hotela je polazna stanica žičare. Usluga: polupansion / doručak i večera – švedski sto (za minimum 15 osoba) ili meni / ili pun pansion

Hotel Bistrica ***

oc-jahorina.com/hoteli/hotel-bistrica/

Nalazi se na 1.650 m nadmorske visine i raspolaže sa 156 komfornih soba i 8 apartmana. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, telefonom i TV-om. U sklopu hotela nalazi se restoran, kafe-bar, kamin-sala, konferencijska sala, zatvoren bazen, teretana, skijašnica za odlaganje ski opreme. Usluga: polupansion / doručak i večera – švedski sto sa tematskim vecerama/.

– Korišćenje bazena, teretane, skijašnice i parkinga uključeno u cenu

Hotel Dva Javora ***

www.hoteldvajavora.com

Nalazi se pored Olimpijskog centra udaljen svega 50 m od od ski-liftova Ogorjelica 1 (šestosed) i Ogorjelica 2 (dvosed), na nadmorskoj visini od 1600 m, u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa jednim pomoćnim ležajem, opremljeni TWC-om, telefonom i TV-om. U sklopu hotela nalazi se restoran, kafe-bar, sauna, deo za masažu, stoni tenis, bilijar, ski rental, ski škola. Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion / doručak i večera – meni/.

Hotel Nebojsa ***

www.hotel-nebojsa.com

U najsunčanijem delu Jahorine nalazi se porodični hotel «Nebojša», na nadmorskoj visini od 1600m. Ski staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela. Ski škola i ski servis su dostupni tokom celog dana (uz doplatu). Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa mogućnošću jednog ili dva pomoćna ležaja, opremljene TWC-om, telefonom, TV-om, mini barom. U sklopu hotela nalazi se restoran, zimska bašta koja je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova “mala oaza". Usluga: polupansion / doručak i večera – švedski sto (za minimum 15 osoba) ili meni. www.hotel-nebojsa.com

– Korišćenje saune uključeno u cenu

– dnevna karta za ski lift Nebojša – 7,7€ dnevno (plaćanje na recepciji hotela)

Hotel Board ****

www.hotelboard-jahorina.com

Nalazi se u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1.550 m i na oko 150 metara od žičare ”Poljice”. Sve sobe, studiji i apartmani su dvokrevetni ili dvokrevetni sa pomoćnim ležajem opremljeni TWC-om, TV-om, telefonom i mini barom. U sklopu hotela nalazi se restoran, caffe bar, wellness centar (zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jakuzzi, deo za masažu), dečija igraonica, parking. Usluga: polupansion / doručak i večera –  švedski sto/.

 *Korišćenje wellness centra (bazena, saune, parnog kupatila i fitnes sala) – GRATIS za sve goste hotela.

Hotel Lavina ****

www.lavina.ba

Smešten izmedju dve skijaške staze Ogorijelica i Prača. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa mogućnošcu jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, sefom, mini barom. Apartmani (junior, superior i delux suite) su sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom u kome se nalaze pomoćni ležajevi za 2 – 3 osobe, u zavisnosti od strukture i tipa apartmana. U sklopu hotela nalazi se restoran bar, sala za konferencije, wellness centar, dečija igraonica. Usluga: polupansion / doručak i večera – švedski sto (za minimum 10 osoba) ili meni.

Korišćenje wellness centra (bazena, saune i parnog kupatila) u trajanju od 120 min dnevno i fitness centra u trajanju od 60 min dnevno uključeno u cenu

– U terminu 29.12.18. – 05.01.19. i 14.02.-17.02.19. ne postoji mogućnost  doplate za 1/1 sobu.

Hotel Termag ****

www.termaghotel.com

Nalazi sa u samom jezgru Jahorine, na 1.550 m nadmorske visine, u neposrednoj blizini ski staze i žičare. Economic sobe su namenjene za smeštaj do 2 osobe, lux sobe su dvokrevetne sa mogućnoscu jednog pomoćnog ležaja, apartmani su namenjeni za smeštaj 2-6 osoba (jedna ili dve prostorije, odgovarajuce kvadrature sa minimum 2 osnovna i 2 pomoćna lezaja ili sofom na otvaranje), opremljene TWC-om, telefonom, TV-om, sefom, fenom za kosu i mini barom. Basic apartmani su manje kvadrature u odnosu na Family i Superior apartmane. U sklopu hotela nalazi se restoran, Jahorinski pub, prodavnica suvenira, lift. U sportsko-rekreacionom delu nalazi se zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jacuzzi za više osoba, fitness klub, solarijum i masaža. Hotel nudi usluge ski servisa i ski škole. Usluga: polupansion / doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje/.

– cena smeštaja u Economic i Lux sobama uključuje – parking mesto ispred hotela.

– cena smeštaja u Basic, Family i Superior apartmanima uključuje korišćenje wellness centra (bazen, sauna, parno kupatilo) i parking mesto u podzemnoj garaži.

Obavezna doplata za novogodišnju večeru iznosi 93€ za odrasle, a 47€ za decu od 6-14,99 god i plaća se u agenciji.

Hotel Vucko ****

www.aparthotelvucko.com

Nalazi se u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini žičara I na samo 50 m od ski staze. Sve sobe i apartmani su dvokrevetni ili dvokrevetni sa jednim (sobe) ili dva (apartmani) pomoćna ležaja, opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Apartmani dodatno imaju dnevni boravak sa sofom na razvlačenje I mini čajnom kuhinjom.  Većina apartmana ima pogled na ski staze udaljene svega 50m od hotela. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), telefon, mini bar, TV. U sklopu hotela nalazi se restoran, sala za konferencije, dečija igraonica, wellness od 700 kvadratnih metara, koji raspolaže velikim brojem sadrzaja: finska, rimska i turska sauna, hidromasažni bazen, veliki izbor masaža, fitness, tereni za tenis, košarku, fudbal. Hotel se sastoji iz više blokova– Ai B blok su novoizgrađeni objekat, otvoren 2014, ulazi se na glavni ulaz, povezani su sa centralnom zgradom, a depadans blok ima odvojen ulaz i ulaz je spolja. Standardne sobe i apartmani se nalaze u depadansu. u centralnom delu su Superior sobe i apartmani a u A&B bloku su Lux sobe i apartmani. Usluga: polupansion / doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje (postavlja se za minimum 20 gostiju)./

– Korišćenje fitness centra i parkinga – GRATIS za sve goste hotela.

– Doplata za garažno mesto je 15€ dnevno, plaća se na licu mesta

– Doplata za korišdenje Wellness centra (sauna, hidromasaža stopala, hidromasažni bazen za šest osoba, relaks soba, tuševi) u trajanju od 3h je 15 EUR.

– Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca. Naknada za boravak je 18 EUR (čišćenje) jednokratno po ljubimcu. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen u restoranu.

JAHORINA - VIKEND PAKETI 2018/19 (Autobus)

JAHORINA 2018/19
VIKEND PAKETI (Autobus)
  • HIT CENE!
  • Produženi ski vikendi:
  • autobuski prevoz + 3 noćenja na bazi polupansiona
  • 17.01.-20.01.2019.
  • 24.01.-27.01.2019.
  • 07.02.-10.02.2019.
  • 14.02.-17.02.2019.
  • 21.02.-24.02.2019.

Hotel RAJSKA DOLINA- vikend paket **

Arhitektura objekta prilagođena je okolnom ambijentu, što ga čini posebno interesantnim i privlačnim. Sve sobe su dvokrevetne, trokrevetne ili četvorokrevetne, opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. U sklopu hotela nalazi se diskoteka, šah-sala, TV sala, sala za sastanke, teretana i sportski tereni. U neposrednoj blizini hotela je polazna stanica žičare. Usluga: polupansion / doručak i večera – švedski sto (za minimum 15 osoba) ili meni.

Budimo u kontaktu

036/337.680

036/337.681

036/337.682

036/337.682
Sajt turističke agencije S TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!